MALLORCARED.ES

Guía de empresas en mallorca

mallorca
español
catalan
ingles
aleman
frances

Chistes, cuentos, rondalles y fotos de mallorca.

De com foren creats la llagosta i el pop
Mentre Déu feia els peixos, el diable el va reptar i li va dir que fer bèsties que nedessin per dins de l’aigua no volia cap mèrit, i que la gràcia fora fer-ne una que caminés, com ell la faria. Déu no replicà i posà mans a l’obra.

El diable envià tota una colla de dimoniots per què d’amagatotis espiessin quina mena de bèstia feia el Creador. Li van portar la nova que fes un peix rodó, vermell, amb crosta i amb quatre potes. Era la llagosta.

El diable es posà a la feina. Per tal de superar Déu, li va fer vuit potes. Presentades les dues obres, resultà que el diable va fer el pop, que no li sortí rodó; la capsa li va resultar tova; amb tantes potes no sabia de caminar, i en comptes de la gràcia de la llagosta tenia tota la fesomia del dimoni.

El dimoni no es va donar pas per perdut, i a la vista de la llagosta la volgué superar, i va voler fer tot un seguit d’animalons: la cabra, el cranc, la galera, l’escamarlà i tots els altres peixos que caminen fatxosos i malgirbats com a bona obra diabòlica.

mallorca
Algunas fotos de Baleares
baleares

Gaspar Noguera

Web-Cams en Mallorca

Guía de empresas en Mallorca
Guía de empresas en Portocolom
Guía de empresas en Manacor
Guía de empresas en Cala d'Or
Guía de empresas en Felanitx
Guía de empresas en Llucmajor